Clienten

Cliënten kiezen voor Posthumus & De Winter vanwege servicegerichtheid en de persoonlijke benadering. Iedere cliënt is anders, Posthumus & De Winter zoekt samen met haar cliënten naar de juiste inrichting van de financiële administratie en managementrapportage.

Opdrachtgever gevelonderhoud

Voor de ondernemer met een gevel- en onderhoudsbedrijf in de randstad (circa 50 man personeel) verzorgen wij maandelijks de salarisadministratie en de financiële rapportage. Met deze client is een intensieve samenwerking ontstaan op het gebied van financiele rapportage.

Posthumus & De Winter is sinds 2008 onze sparringpartner. Samen met hen stellen wij maandelijks onze vermogenspositie vast. Duidelijke managementrapportages, praktische handvatten en goede koffie.

ICT Dienstverlener

In 2016 werden wij door een bouwonderneming uit Den Haag (circa 35 man personeel) gevraagd hen te adviseren bij een financieringsaanvraag. De ondernemer had een goedlopend bedrijf, maar werd voortdurend geconfronteerd met een liquiditeitstekort. Na eerste analyse kwamen we tot de conclusie dat extra financiering niet nodig was. De onderneming had meer baat bij een adequater facturatiemodel. In drie maanden tijd werd het facturatieproces aangepakt.

Helder, accuraat en flexibel